Android-apps: Hitta de bästa applikationerna

Android-applikationer kommer ut på marknaden i ett rasande tempo och det får allt fler att välja en Android-mobil istället för iPhone. Här har jag samlat ihop fyra bra sajterna som letar upp och recenserar de bästa applikationerna för Android!

Är du osäker på vilken sorts mobil som passar just dig? Då har Tre en bra sida där de listar de senaste modellerna, "Hitta mobilen som passar dig"

AppVee Android Apps


www.androidapps.com
Här publiceras dagligen recensioner av Android-apps. Det som ger den här sajten bra betyg är att de lägger upp videofilmer som visar hur programmen fungerar live.

Android Tapp


www.androidtapp.com
Android Tapp säger själva att de är den bästa sajten för recensioner, nyheter, tips och allt annat som har med Android-apps att göra. Det ligger något i vad de säger för det finns väldigt mycket att ta del av. Du har bland annat över 50000 applikationer att söka bland.

Talk Android


www.talkandroid.com/applications
Talk Android har snabba enkla recensioner med bilder och möjligheter för besökare att sätta betyg. De mycket trafik för det är många som röstar. Ett bra alternativ om du vill veta vad andra android-användare tycker om en applikation.

Free Android App a Day


www.talkandroid.com/applications
Free Android App a Day har som namnet antyder en ny gratis applikation för Android varje dag. Ett kul grepp för att locka besökare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar