Aruba - Divi Aruba

Thailand verkar vara det enda alternativet för semestrande svenskar som vill åka till en exotisk plats. Snurra jordgloben åt andra hållet och ta en titt på Aruba istället. Det är en liten ö, bara 3 mil lång men där finns fantastiska stränder. Vi bodde på ett all inclusive hotell som hette Divi Aruba, se hotellinfo här


Stranden vid vårt hotellDet var första gången på ett all inclusive hotell och vi hade lite fördomar om den här reseformen innan vi åkte men blev positvt överraskade. Utbudet och kvaliten på mat och dryck var mycket bra, det fanns nio olika restauranger/cafeterior/snackbar att välja mellan.

Står i baren och väntar på en kall öl


Utsikt från hotellbalkongen

Att det fanns så stort utbud beror på att det var två hotell, i samma hotellkedja, placerade brevid varandra. Vi som bodde på Divi Aruba fick utnyttja faciliteterna på systerhotellet Tamarijn och tvärtom. På Tamarijn kunde man utan avgift låna cyklar, windsurfing m m.

Här ser man Hotell Tamarijn från Divi Aruba


De här små krabaterna gick omkring på hotellområdet


Det här är verkligen ett resmål som jag kan rekommendera. Bra stränder, bra mat och trevlig befolkning. Vad mer kan man begära på en semester?

Sammanfattning

Åk till Aruba - One Happy Island.

1 kommentar: