Här kan du köpa delux-boxen


Rammstein fortsätter att chockera. Det blev ett himla rabalder när Rammstein släppte sin video till nya singel Pussy, vill du se videon, klicka här. Nu fortsätter Rammstein provocera med sin nya delux-box som innehåller en specialversion av den nya skivan, glidmedel, gummiavgjutningar av bandmedlemmarnas snoppar, handbojor m m.

Du kan köpa boxen hos What Records för £249.99 (ca 2 800 SEK). Just nu går det bara att boka boxen, den släpps den 14 januari 2010.

Boka Rammsteinboxen här...

5 kommentarer:

 1. Patetiskt, man kan ju verkligen undra hur dålig skivan är om man tar till sådant för att sälja? Jag är också ganska säker på att om det var en kvinnlig grupp som gjorde avgjutningar av sina vaginor och sålde med skivan så skulle de inte säljas NÅGONSTANS! Och det skulle ingen tycka var lustigt, av någon sjuk anledning anses det mer okej att sälja löskukar än lösvaginor.

  SvaraRadera
 2. Svar till Anonym. Hade en kvinnlig grupp gjort avgjutningar av sina vaginor hade MÅNGA köpt. Både män och kvinnor. Sex säljer och folk är nyfikna på det mest hemliga. Så har det alltid vart. Att få veta hur bandmedlemmarnas könsorgan ser ut är kanske inte något som tilltalar ALLA men väldigt många är klart nyfikna och kommer därför köpa. Rammstein BEHÖVER inte göra såhär för att marknadsföra sin nya cd men dom gör det som en kul grej. Dessutom tjänar dom multum på det. Varje box kostar runt 2800 spänn och eftersom det är en begränsad upplaga kommer folk köpa dom så fort dom kan. Fattar inte vad som är så farligt. Är sexleksaker verkligen så dramatiska?? Jag tycker rammstein har gjort helt rätt!

  SvaraRadera
 3. haha jag tycker det är fiffigt av dem!

  SvaraRadera
 4. Detta är för människor med humor eller dom som ev. vill göra sig en hacka på att sälja vidare.... DYYRT! Kanske även för dom som vill smaka lite!

  Personligen tycker jag att det är ganska rolig att dom gör en sån här grej. Dels för att roa och dels för att provocera.

  Verkar som dom har lyckats med båda ;)

  /fred

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt roligt! Inte så dyrt heller, med tanke på att man faktiskt får SEX dildos, handbojor och glidmedel! ;D
  Och så gör de bra musik också!
  /SM

  SvaraRadera