Nyheter i Fifa 10

Här är alla nyheter i nya Fifa 10.

Du kan köpa Fifa 10 eller ladda ner en gratis demo på EA-store, klicka här...

* Dribbla i 360 grader Med det första 360-gradiga dribblingssystemet i ett fotbollsspel någonsin läggs en mer nyanserad bollbehandling i spelarens händer – nu går det att ta sig fram mellan försvarare i luckor som tidigare var förbommade.

* Skapa dribblingskonst Den helt nya animationstekniken ger en bollbehandling som aldrig tidigare skådats. Skickliga spelare kan nu ta sig förbi sin försvarare med hjälp av känsliga sidledsdribblingar.

* Frihet i det fysiska spelet Med större räckvidd i dribblingsrörelserna och ny kollisionsfördelning skapas en lång, omväxlande och oförutsägbar kamp om bollen mellan den dribblande spelaren och försvararen.

* Dynamisk intensitet AI:n intensitetslogik har förbättrats och försetts med över femtio nya rörelsecykler. Detta ger ett positionsspel som är bättre anpassat efter situationen, där spelarna behåller uppmärksamheten på bollen och rör sig i ett tempo som utgår från omgivningarna.

* Välavvägda mottagningar Spelarna har blivit bättre på att hitta den enklaste och naturligaste positionen för att emot bollen, vilket gör att de snabbare och lättare kan få bollen under kontroll.

* Avancerat positionsspel Försvararna håller flera saker i huvudet samtidigt, beter sig mer omdömesgillt och täpper till farliga ytor åt medspelare som hamnat ur position. I anfallet värderar spelarna ytorna bättre, löper i halvcirklar för att undvika offside, skapar spelvägar och ger fler offensiva valmöjligheter.

* Träffsäkrare passningsspel Spelarnas förbättrade värdering av ytorna gör att vi får se fler smörpassningar och sekvenser där passningsmottagaren har fler spelalternativ och mer tid för att löpa sig loss från uppvaktningen.

* Autentiska skott Skottsystemet har förfinats och bollens egenskaper justerats, vilket har skapat ett bredare och mer realistiskt skottregister – som gör tillfredsställelsen vid ett mål större än någonsin.

* Fler valmöjligheter i försvaret Glidtacklingarnas träffsäkerhet har förbättrats, vilket ger större räckvidd till de skickliga spelarna och gör att de undviker att träffa motståndaren i stället för bollen. Eftersom omdömet för rensningar har förbättrats har försvararna också fler valmöjligheter när de försöker få en fot på bollen innan en anfallare. Uppoffringar som att kasta sig för att hindra inlägg och rensa bort bollen över sitt eget huvud gör att försvararna har fler möjligheter att avvärja målchanser.

* Förfinad målvaktsintelligens Efter att åtskilliga förbättringar införts är målvakterna nu skickligare på att värdera kritiska lägen och bättre på att bryta bollbanan, vilket medför ett kraftfullare, mer dynamiskt system för utrusningar. Med den nya animationstekniken blir målvaktens positionsspel och följsamhet verklighetstrognare och målchanserna gestaltar sig på fler olika sätt.

* Realism i tränarläget För att efterlikna verklighetens fotboll ytterligare har mer än femtio större förbättringar införts i tränarläget. Matchresultaten grundas på lagens och spelarnas styrkor och svagheter. Spelarövergångarna är beräknade utifrån en rad kriterier, bland annat klubbarnas ekonomi och anseende, tillgången på liknande spelartyper och konkurrensen från AI-styrda klubbar. Sättet som spelarna förändras på med tiden är mer realistisk och omfattar verklighetstrogna utvecklingskurvor grundade på faktorer som ålder och omgivning.

* Oavbrutna förlopp Stanna kvar i matchernas stämning, tempo och intensitet med snabba frisparkar och domarkort.

* Ny träningsarena Träna individuellt i ett fullt utvecklat träningsläge innan du kliver ut på planen för match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar