Behöver du hjälp hemma?

Lämna på dagis, jobba 8 tim, hämta barnen på dagis, hem och laga mat, skjutsa till fotbollsträningen … Känner du igen dig? Det är inte alltid lätt att hinna med allt när man är mitt i livet med barn och karriär. Är det inte jobbet eller fotbollstränings så är det tvättning eller städning som man måste ta tag i. Det känns verkligen som om man skulle behöva lite hjälp hemma ibland.

Alla vet nog hur det är när tiden inte räcker till. Men vad kan man göra för att slippa några av de jobbigaste vardagssysslorna? Något som har diskuterats väldigt mycket i media är hushållsnära tjänster. Nu när man kan få skattereduktion för att anlita någon som utför t ex städning kan det vara ett bra alternativ om man vill få mer fritid.

Om du bor i Stockholm finns ett företag som heter Hjälp hemma som har flera olika alternativ för dig som inte hinner med städning eller tycker att det är väldigt tråkigt att städa. Du kan välja mellan att få städhjälp 1gång i månaden, varannan vecka eller varje vecka. Det finns även möjlighet att få hjälp med andra tjänster som styrkning och tvätt. Det kostar några kronor att få hjälp med t ex städning men den tid du frigör för andra aktiviteter har också ett värde så i slutändan är det nog en vinst för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar