Tack Lost!


Nu är det över, jag har sett sista avsnittet av Lost. Det har varit väldigt många olika åsikter om hur Lost slutade. Jag måste säga att jag tyckte att det var ett mycket bra slut. Det var vackert, logiskt och lyckligt. Visst finns det en hel del saker som inte har fått sin förklaring men seriens författare förvarnade om att allt inte skulle förklaras så jag var förberedd.

OBS! Spoilervarning. Har du inte sett slutet av Lost ska du nog sluta läsa här.

Den parallella handling som har varit i de senaste avsnitten, där Jack hade en son och Sawyer var polis fick i alla fall sin förklaring. Det visade sig vara en plats där de som emotionellt svetsats samman på ön åter träffades efter döden. Det var en förberedelse för att kunna "släppa taget" och gå vidare. Jack dog verkligen där på ön, flygplanet kom iväg och Hurley och Ben levde återstoden av sina liv som väktare av ön.

3 kommentarer:

  1. (Jag har inte set det sista så jag läste inte vad du skrev). Men du kanske kan hjälpa mig men en fråga, jag har inte sett nått avsnitt på kanske ett år (eller mer) nu på kanal 4 och undrar om jag har missat en svensk säsong nu i vår eller inte?

    SvaraRadera
  2. Du har missat att TV4 har sänt Lost nu under våren. Det är nog många som har gjort det för sändningstiden är numera på onsdagar kl. 23.10. Det har sänds 9avsnitt av 18. Nästa avsnitt sänds onsdagen den 02 juni.

    SvaraRadera
  3. Aha, ja det missade jag, har bara kollat efter kl 21... Tack för svar i alla fall får väl köpa dvdbox sen så jag får allt på en gång!

    SvaraRadera