Viasat OnDemand – Framtidens Tv-tittande är här

Svenska folkets tv-tittande är på väg att förändras. Allt fler har upptäckt att dagens teknik gör det möjligt att se ett visst program eller en film när du själv vill. Tidigare har tv-bolaget bestämt när du ska se t ex en film och då är det en hel del som inte har möjlighet att titta.

Det finns flera så kallade OnDemand-tjänster men den jag tycker har det bästa utbudet och konceptet är Viasat OnDemand. Att jag föredrar den tjänsten beror på att man kan välja den typ av program som man är intresserad av. De olika programkategorierna är Film, Underhållning, Barn, Sport, Dokumentärer och Erotik. Du har möjlighet att välja att betala en månadsavgift för ett helt paket eller betala en avgift för ett program eller en film. Man får även tillgång till en kategori som heter Kanaler och där kan du se program från flera olika kanaler som SVT, TV3, TV4, TV6, TV8, TV1000 och Warner TV. Här är utbudet lite mer begränsat men och andra sidan är det också gratis. Om du vill ha alla paket så får du givetvis ett förmånligare månadspris.

Gör som jag och titta på Tv på dina egna villkor. Med Viasat OnDemand får du tillgång till just det som du vill se och slipper betala för en massa kanaler som du i alla fall inte tittar på. Lägg dig i tv-soffan och hyr film online och du slipper att hämta och lämna filmen. Kan det bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar