Inbjudningskort till festen

Nu har äntligen sommarvärmen kommit på allvar och det passar bra med tanke på att semestern närmar sig med stormsteg. Det är säkert många som, i likhet med mig, sitter hemma och planerar inför någon fest. Kanske är det en släktträff eller en grannfest för alla på gatan.

Att anordna en fest kräver en del planering av mat, aktiviteter m m. Inbjudningskort är dock något som inte har så hög prioritet när man planerar festen. Själv lägger jag ner lite extra tid på att få ett proffsigt inbjudningskort till mina fester. Det kostar så lite att få till den detaljen och det är dessutom väldigt lätt att ordna.

På nätet finns det flera sajter där du kan designa dina egna inbjudningskort. Jag kan rekommendera Optimalprint där du enkelt kan göra din egen design på några minuter. Du har ett stort urval av färdiga mallar och du kan välja om du vill ha enkel- eller dubbelsidiga inbjudningskort. I mallarna fyller du i de uppgifter som du vill ha med. Just nu erbjuder Optimalprint 10 gratis inbjudningskort (frakt tillkommer).

Vill du ha en bra fest med det där lilla extra ska du sätta ribban redan från början och satsa på snygga och proffsiga inbjudningskort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar