Filmtipset vecka 33 - The Expendables

Sommarens mest högljudda, bombastiska och omtalade film är här. "The Expendables" levererar bullriga, explosiva och färgstarka scener som få andra actionfilmer. Sylvester Stallone vet hur man effektivt berättar en historia och drar på i våldsscenerna men ger också karaktärerna plats.

Veckans filmtips, "The Expendables", handlar om Barney Ross som är en man utan något att förlora och utan lojaliteter mot något annat än den lilla grupp av legoknektar, som han leder. Ross och hans män får vad som verkar vara ett rutinuppdrag att infiltrera och störta den hänsynslösa diktatorn i öriket Vilena. Men mycket snart står det klart för elitsoldaterna att det inte finns något rutinartat i situationen de hamnat i. De måste använda all sin expertis och ompröva alla sina värderingar för att kunna avsluta det de påbörjat. Och kanske rädde den spillra till själ de har kvar.

Filmen regisseras av Sylvester Stallone. Med bland andra: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Danny Trejo och Jason Strathan.

Nedan kan du se en trailer till "The Expendables", ( premiär 13 augusti).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar