Hitta billigaste flyttstädningen

När man ska flytta är det inte bara själva flytten som är jobbig. När alla kartonger och möbler är bortkörda så har man det tråkigaste kvar, nämligen flyttstädningen. Att städningen tar emot så mycket beror nog inte bara på att det är väldigt tråkigt. Den största anledningen är nog att man vill lämna allt det gamla bakom sig och lägga all energi på det nya boendet. På senare år har allt fler bestämt sig för att låta ett tjänsteföretag sköta flyttstädningen. Det gör att flytten kostar några kronor extra men det sparar istället mycket tid och lättar upp humöret betydligt.

Ett problem som man kan stöta på när man ska anlita någon som ska sköta städningen är att begära in offerter från flera olika företag. Men som tur är finns det en lösning och den heter Offerta.se. Det är en hemsida på nätet där du enkelt, tryggt och gratis kan få kostnadsförslag på flyttstädning från flera olika företag. Det är bara att fylla i vilket län och kommun du bor i och göra en kort beskrivning av boyta, typ av bostad m m. Sen är det bara att fylla i sina kontaktuppgifter så kommer det ett svar inom några dagar. Kan det bli enklare?

Om du vill få en bra start i ditt nya boende är mitt tips att du gör som jag och låter någon annan sköta flyttstädningen.

1 kommentar:

  1. Konstigt. Det är den 10 positiva bloggen om offerta.se som är skriven inom 2 dagar som jag har hittat. Och alla skriver nästan i princip samma sak. Slumpen,eller?

    SvaraRadera