Här hittar du lokala evenemang

Jag har retat mig på att det är svårt att hitta någon bra sammanställning av aktuella evenemang i min hemstad. Oftast går jag in på Ticnet för att leta men där finns ju bara evenemang som de säljer biljetter till.

Men nu finns det en sajt som heter Evenemang.se som samarbetar med flera olika biljettleverantörer vilket gör att de kan erbjuda en mycket bra översikt av lokala event som konserter, teater och mycket mer. Det går även att boka biljetter via deras samarbetspartners.

Sajten är lätt att använda. Det är bara att skriva in den ort du är intresserad av och sedan får du fram de aktuella evenemangen som finns i din närhet. Kan det bli enklare? Det går även att få aktuella nyheter genom att gå med i deras Facebook- eller Twittergrupp. Då kan du även få tips och råd genom att läsa andra medlemmars kommentarer. Eller varför inte själv tipsa om något intressant där du bor?

En kul grej som finns på Evenemang.se är en widget som visar aktuella evenemang på din blogg eller hemsida. En widget är helt enkelt ett litet program som hämtar information från en hemsida och sedan presenterar det snyggt på en annan hemsida. Med den här widgeten kan du på t ex din blogg visa aktuella evenemang på din ort. Ett enkelt sätt att locka fler besökare till din blogg och samtidigt hjälper du till att marknadsföra din orts aktuella evenemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar