Kombinationsresa - Kenya och Zanzibar

De senaste åren har Asien varit förstavalet för många när de valt resmål. Men varför inte prova något nytt som en kombinationsresa där du får uppleva både sagolika stränder och fantastiska naturupplevelser? Fritidsresor har lång erfarenhet av kombinationsresor genom sitt bolag Tema Resor och nu tar man in vissa av dessa resor i sitt ordinarie utbud.



Just kombinationsresor blir allt populärare bland de svenska resenärerna. Alla vill få ut det bästa och mesta av sina semesterresor och då är en kombinationsresa ett bra alternativ.



Du tillbringar kombinationsresans första vecka på Zanzibar. Dit flyger du via Mombasa, där du byter flyg för den sista korta sträckan (ca 45–50 min) till Zanzibar. En vecka senare återvänder du till Mombasa för en andra vecka i Kenya. Både på Zanzibar och i Kenya kan du välja vilken typ och prisklass av hotell du vill ha, Läs mer om hotellen.

1 kommentar:

  1. Forstar inte varfor man skall kombinera Kenya med Tanzania, det bara kranglar till det och gor det dyrare eftersom man maste aka mellan tva lander, Kan tanka mej att anledningen ar att det ar latt att fa tag pa billiga, opersonliga charterhotell dar. Det ar kankse inte sa latt att hitta i Tanzania, Det finns alternativ man har rad med dar ochsa, men inte i charter hotell stilen, I Tanzania far man genuina upplevelser med genuina mannsikor, Len Zanzibar

    SvaraRadera