Europamästerskapet i fotboll 2012

Europamästerskapet i fotboll 2012 kommer att spelas i Polen och Ukraina. Finalen spelas på Olimpiyskystadion i Kiev och semifinalerna på Nya Nationalstadion i Warszawa samt Nya Nationalstadion i Donetsk.

Kvalet spelas i nio grupper där vinnarna från varje grupp tillsammans med den bästa tvåan går vidare till slutspelet. Övriga åtta tvåor spelar play off om de resterande fyra platserna. Värdländerna Polen och Ukraina är direktkvalificerade.

I Sveriges grupp är Holland favorit att vinna gruppen. Sverige har en bra chans att bli tvåa i sin kvalgrupp och då finns goda möjligheter att knipa en plats till EM-slutspelet. Men för att det ska gå vägen är det ett måste att Sverige vinner de kommande två matchern mot Ungern den 2 september och San Marino den 6 september.

Om du vill hålla dig uppdaterad om tabellerna i EM-kvalet eller köpa biljetter till någon match så ska du gå in på sajten FotbollsEm-2012.se. Där kan du även läsa de senaste nyheterna om EM 2012 och hitta aktuella tv-tider till matcher m m.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar