Svenska undertexter

Jag märker att det är många som söker efter svenska undertexter till filmer och serier. Det finns flera utmärkta sidor som lägger ut svenska undertexter. Nedan listar jag de bästa sidorna.

1. undertexter.se

Det här är Sveriges största sida när det gäller svenska undertexter. Om du inte hittar undertexten du letar efter på den här sajten då lär du inte göra det på någon av de övriga sajterna heller. Här finns allt och lite till.

Det finns en nackdel med undertexter.se och det är att de inte har samma krav på översättarnas skicklighet, så någon gång kan det hända att man får en undertext som inte är perfekt översatt. Men om man vill kunna se filmen eller serien så fort som möjligt tycker jag att man får ha överseende med det. De allra flesta undertexter håller bra kvalité så undertexter.se är ändå mitt förstaval när jag letar en undertext.

2. swesub.nu

Här finns det undertexter till både serier och filmer. Här finns det ett stort antal undertexter och kvalitén på översättningarna är alltid bra.

3. divxsweden

Här finns det mest undertexter till filmer men en del seriertexter kan du också hitta. Det är t ex divxsweden som översätter Lost. Vill du ha toppkvalite på dina svenska undertexter då ska du vänta till divxsweden är klar med sin översättnig.

TIPS! Om du inte hittar den undertext som du letar efter ska du gå in på undertextsidans forum och leta efter översättningar som är på gång. Då får du info om när undertexten beräknas vara klar.

1 kommentar: