Aldrig sett 24


Läser i dagens Aftonbladet att den åttonde säsongen av 24 sannolikt blir den sista. Jag måste erkänna att jag inte har sett någon säsong av 24. Undrar om jag har missat nått?

7 kommentarer:

  1. Du har definitivt missat något, lätt med på topp 5-listan över bästa serier någonsin. Troligtvis den bästa.. =)

    SvaraRadera
  2. Ja, du har verkligen missat något!
    En enormt bra actionserie! Mycket välgjord serie, med bra skådisar! Slår det mesta enligt mig!

    SvaraRadera
  3. måste också säga att du har missat något. Hade själv inte sett serien innan säsong 7 börja men tänkte att jag skulle ge den en chans då jag precis hade slutat den utbildning jag gått och inte hade något jobb under sommaren. Det slutade med att 2 veckor efter att jag börja hade jag sett de 6 första säsongerna. En riktigt bra serie

    SvaraRadera
  4. Klart du ska se serien! Har man en gång börjat titta går det inte att sluta, tro mig. Var själv skeptisk till att se den men när jag börjde plöjde jag 3 säsonger på en vecka! Ge den en chans :)

    SvaraRadera
  5. 24 är ju den bästa serien som skapats, ett tips. Samla på dej alla 7 säsonger och ha Maraton , det hade jag med säsong 1-3 , sen e du fast =)

    SvaraRadera
  6. Instämmer! 24 är en beroendeframkallande serie. Man kan utan problem kolla igenom en hel DVD box under helg. Ogillar du pang-pang, mobilprat & paranoia ska du inte se 24 =)

    Tack för tipset om AVI Recomp, har letat efter ett program som funkar men blivit grymt besviken..tills nu.

    SvaraRadera