Ny Star Trek serie

I sommar kommer den efterlängtade Star Trek biofilmen som är regisserad av J.J. Abrams, skaparen av Lost. Men nu planeras även en tv-serie som ska knytas ihop med den kommande filmen.

Det är manusförfattaren Bryan Fuller som just nu sitter och skriver manus till den påtänkta Star Trek serien. Fuller vill återvända till den gamla seriens själ med dess färger och attityd.

Som en stor Star Trek fan ser jag fram emot de här nya planerna. Men först kommer den nya biofilmen i sommar och efter att ha sett den senaste trailern för Star Trek 11 har jag stora förväntningar. Om ni inte har sett trailern så kan ni göra det nedan:

1 kommentar:

  1. Kolla på http://startrekdb.se/index.php?nyhet_id=1494 - det är egentligen inget nytt som Bryan Fuller kommer med, då han har pratat om en ny serie i ett par år, med ungefär samma ordalag. Enligt Aftonbladets artikel är det inte heller något som är spikat. Fuller säger att han har pratat med JJ Abrams som arbetar för Paramount Pictures, men det är CBS som äger rättigheterna till TV-serier inom Star Trek och där har de lagt dövörat till hittills.

    SvaraRadera