Sänk dina försäkringskostnader

Jag försökte göra en genomgång av mina försäkringar för att se om det gick att sänka månadskostnaden. När jag började kontakta olika försäkringsbolag upptäckte jag ganska snart att det inte var det lättaste att göra en jämförelse mellan de olika erbjudandena Det är lätt att man bara fokuserar på försäkringskostnaden men en billig försäkring kan innebära ett sämre skydd så det gäller att se upp.

Jag tyckte att det blev för komplicerat att jämföra både priset och innehållet i försäkringen så jag la istället min energi på att söka efter en bra jämförelsetjänst på nätet. Efter lite letande så fastnade jag för Insplanet som är en av de ledande försäkringsförmedlarna i Sverige. Deras hemsida är mycket enkel att navigera i och det var inga som helst problem att jämföra försäkringar för bil, hus, hem och olycksfall. Bara att välja den typ av försäkring som man var intresserad av och sedan ange en del uppgifter om försäkringsobjektet. Lite enklare än att sitta och ringa runt till en massa olika försäkringsbolag.

Jag blev helnöjd med Insplanets tjänst och kan verkligen rekommendera den till dig som letar efter ett enkelt sätt att sänka din månatliga försäkringskostnad. Jag ska i fortsättningen göra en genomgång av mina försäkringar en gång per år för det här var verkligen ett enkelt sätt att sänka sina kostnader.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag har nyss startat upp en lite annorlunda stilblogg. Kika gärna in!

    SvaraRadera