Sälja eller köpa bil

Det är alltid ett problem om man ska sälja eller köpa en begagnad bil, nämligen priset. Att veta hur mycket du kan få för din begagnade bil vid en eventuell försäljning är inte det lättaste att räkna fram. Det är likadant när du ska köpa en begagnad bil. Man tänker alltid, är det här ett bra pris eller blir jag lurad nu?

Om du känner igen de här problemen kan jag hjälpa dig genom att tipsa om en internetsajt som heter bilpriser.se. Där kan du gratis värdera din begagnade bil. Du kan välja att göra automatisk en värderingen genom att skriva in ett registreringsnummer eller att ange en viss bilmodell. Om du t ex har en Skoda Octavia av 2007 års modell väljer du det alternativet i rullisterna. Du får även ange lite andra alternativ som t ex körsträcka, om du har vinterdäck, om du har metalliclack m m. Det finns även en manuell värdering där du får mer uppgifter och den är mer exakt. Den manuella värderingen kostar visserligen 99 kr men det kan nog vara värt det om man ska köpa en bil för runt 100 000 kr.

Om du har varit och tittat på flera olika bilar är bilpriser.se ett utmärkt sätt att snabbt få reda på om de begärda priserna är rimliga och du undviker att känna dig lurad med ditt senaste bilköp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar