Seven Seas Side - Turkiet

Nu är det mindre än en vecka kvar innan vi kan sitta och svalka fötterna i Medelhavet. Den här gången åker vi ner till Turkiet för att fira min fru som fyller 50 år. Vi tar med oss barnen och deras respektive samt svärföräldrarna, totalt är vi nio personer.

Vi ska bo på Fritidsresors Blue Village - Seven Seas Side, mer hotellinfo. Det är deras nyaste Blue Village och enligt beskrivningen har den allt – ett fantastiskt och familjevänligt hotell med en liten vattenpark, strandläge och med All Inclusive, kan man önska sig något mer?

Nu har vi kommit  hem igen så du kan läsa vårt resereportage här...

Nedan kan du se Fritidsresors reklamfilm för hotellet:

2 kommentarer:

  1. Vi åker till "ert" hotell i augusti, så jag ser verkligen fram emot en reserapport. Håller tummarna för att ni har trivts! :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill varna alla för båtutflykterna från Sides hamn, de är riktiga turistfällor! Jag och min flickvän åkte till den jätteskitiga Manavgat floden ena dagen och den enormt långtråkiga delfinutflykten fagen därpå - inga delfiner syntes till förstås. Vi åkte med skeppet Calypso VIP, var besättning var riktigt otrevlig och tog ockerpriser för dricka och glass. Till råga på allt dumpade de oss, två dagar i rad, på en strand en bra bit från Side istället för att som utlovat köra tillbaka oss till hamnen på skeppet. Däremot kan jag rekommendera forsrännings-utflykten till bergen, den var riktigt fin.

    SvaraRadera