Inte realistiskt

Ser att Aftonbladets viktklubb har en artikel om att komma i form på två månader. Visst ska man tänka positivt men jag kan med säkerhet säga att det är rena tramset. På två månader är det en omöjlighet att komma i form och förändra sin figur. Du kan säkert gå ner flera kilo genom att "tokbanta" men det är ingen hållbar viktminskning.

Om du verkligen vill få en ny figur får du nog ha ett längre perspektiv, i alla fall upp mot ett år beroende på hur ditt utgångsläge ser ut. Det är inte underligt att så många misslyckas med att komma igång med att träna och gå ner i vikt när de ständigt blir lurade.

Om du är intresserade av kost och träning kan jag rekommendera gratissajten kosttips.se

2 kommentarer:

  1. Vi tolkar nog Aftonbladets artikel olika, du och jag. Det står inte att man hinner gå ner all eventuell övervikt på två månader. Det står att man "hinner ganska mycket" på den tiden.

    Rätt kost och konditions- och styrketräning i lagom doser gör stor skillnad ganska snabbt. På två månader kan man definitivt ändra sin kropp en hel del.

    SvaraRadera
  2. Håller med mica! Aftonbladet föreslår ju inte någon galen diet som "flygvärdinnemetoden" eller liknande utan vettiga åtgärder som motion och hälsomsam kost. Har själv gått ner 9 kg enligt dessa principer på ca 2 månader. Så, om artikeln kan inspirera någon att börja må bättre så är det väl bra?

    SvaraRadera