Bygga hemsida

Om man har ett företag är det mer regel än undantag att man också har en hemsida som är företagets ansikte utåt på internet. Det finns många exempel på hemsidor där man inte har tänkt igenom vad det är man vill förmedla till eventuella kunder. Att ha en hemsida är som att bedriva en ständigt pågående reklamkampanj och det kräver professionell hjälp.

Mitt råd till dig som går och funderar på att bygga hemsida är att välja ett alternativ där du får se din tilltänkta hemsida innan du bestämmer dig. Det är också viktigt att du går igenom avtalsvillkoren så att du inte får några obehagliga överraskningar när första räkningen kommer. Sist men inte minst är det viktigt att hemsideleverantören har erfarenhet av marknadsföring. Det spelar ingen roll hur duktig man är på att bygga hemsidor om man inte vet vad de ska ha för syfte.

Det finns många aktörer på marknaden men en som uppfyller alla de kriterier som jag tycker är viktiga är Dinwebb. De har lång erfarenhet av marknadsföring av produkter och tjänster som säljs till privatpersoner och företag. Du får se designen på hemsidan innan du bestämmer dig. De pratar ett språk som du förstår även om du inte är programmerare och du får ett enkelt avtal utan en massa fallgropar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar